Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Informasjon om sted

Phoenix Theatre

Phoenix Theatre

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Billetter til: Come From Away

Come From Away

5.0 (7)
Fra kr 213

Oppdag den bemerkelsesverdige, sanne historien om en liten by som ønsket verden velkommen. Mens den fortsetter utsolgte, rekordbrytende forestillinger på Broadway, over hele USA og i Canada, ankommer Come From Away i Storbritannia med premieren ved Londons Phoenix Theatre fra 30. januar 2019.

Høydepunkter:
- Nyt Come From Away nå i London
- Opplev den nye musikalen betegnet som "rørende og opprørende"
- Velg dine egne plasser tilgjengelig 

Come From Away - en helt ny musikal
Denne lystbetonte nye musikalen deler del utrolige virkelige historien om de 7000 luftfarts-reisende fra over hele verden som ble sittende fast i Canada mens 11. september-angrepet fant sted, og det vesle samfunnet i l Newfoundland som inviterte disse langveisreisende inn i sine liv.

Mens usikkerhet forandret seg til tillit og musikk spilte inn i natten, vokste takknemligheten til vennskap og deres historier ble til en feiring av håp, menneskelighet og samhold. 

Prisbelønnet med Tony for beste regi av en musikal, veileder Christopher Ashleys produksjon publikum gjennom fargerike og åndfulle rollebesetning bragt til liv av Tony- og Oscar-nominerte skrive-teamet Irene Sankoff og David Hein.

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Kort tid etter at din bestilling har blitt gjort ferdig, mottar du en e-billett med e-post. Vennligst skriv ut din billett og ta den med deg til teateret. 

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Veibeskrivelse

Phoenix Theatre

Adresse
Charing Cross Road London WC2H 0JP

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine