Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Informasjon om sted

Disneyland Resort

Disneyland Resort

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Disneyland Resort

Fra kr 1958

På denne turen får du valget å besøke enten  Disneyland eller Disney's California Adventure, to flotte temaparker!

Besøk det gladeste sted på jord, for en hel dag med morro og eventyr! På Disneyland får du sjansen til å møte selveste Mikke mus, og andre populære Disney karakterer i hele parken. Dine favoritt klassiske Disney turer og de nyeste attraksjoner i parken vil underholde deg hele dagen. Parader og annen underholdning skjer daglig, så du vet aldri hva du kan se. Med mye å tilby både for voksne og barn, er Disneyland det perfekte sted å tilbringe en dag fylt med morro, som hele familien kan nyte!

På Disney`s California Adventure kan du gli over California`s berømte landemerker på Soarin' Over California, dans og lek med dine favoritt Disney og Pixar karakterer i Pixar lekeparade, test dine skyteferdigheter på Toy Story Mania og så mye mer. Den mrosome og ineraktive parken er fylt med magiske show, parader og attraksjoner som helt sikkert skaper magiske opplevelser for deg og din familie!

Høydepunkter:

- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickey's Fun Wheel og mye mer!

Varighet: 11 timer.

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv den ut og ta den med på turen.

- Prisene inkluderer inngangsbillett til Disneyland ELLER Disney's California Adventure og tur retur transport fra denne listen med hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennligst velg det mest hensiktsmessige hotellet for deg, slik at vi kan arrangere din transport fra et av hotellene.

- Turen går fra Starline Terminal ved Chinese Theatre kl. 09:30 og tar omtrent en time (avhengig av trafikken) før man ankommer til Disneyland resort. Ved ankomst er du fri til å utforske på egen hånd. Vi henter kl. 19:00 for å dra tilbake til hotellene.

- Siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi den venligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, for å få ditt eksakte tidspunkt for henting, slik at du unngår ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender til deg.

- Barnebilletter er tilgjengelig for barn i alderen 3-9 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen går daglig kl. 09:30.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 10 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Disneyland Resort

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine