Søk billetter

Om Ticmate

Ledende agent i Europa innen internasjonalt billettsalg!

Velkommen til Ticmate.no. Stedet for deg som ønsker å oppleve et internasjonalt event og vil bestille alle dine billetter i god tid, innen du reiser avsted.

Ticmate er et svenskeid selskap som tilbyr et stort utvalg av billetter verden rundt, til sightseeingturer, turistattraksjoner, transport, musikaler, middager, shows, fotballkamper og mye mer!

Ticmate er aktiv i 40 land på 6 kontinenter, og selger billetter til ulike events i byer rundt om i verden, fra Praha i øst til Las Vegas i vest.

Hvor skal du reise neste gang? Finn og bestill billetter til dine opplevelser hos Ticmate!

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Informasjon om sted

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

Fra kr 689

Vi starter turen med en tur til Sunset Strip og ser kjente lokaler som The Whiskey A Go Go, det beryktede Viper Room, House of Blues, den trendye Sky Bar, Chateau Marmont og The Beverly Hills Hotel. 

Kjør gjennom den fasjonable Rodeo Drive og de butikkene hvor de rike og berømte handler, inkludert Gucci, Prada og Harry WInston. Gå ikke glipp av det elegante Bevery Wilshire Hotel fra "Pretty Woman".

Husk å ta med kamera, du vet aldri hvem du kommer til å se! Noen av de 40 kjendishjemmene man ser på denne turen inkluderer: Halle Berry, Katy Perry, David & Victoria Beckham og Tom Cruise. 

Avslutt turen din med et besøk til Madame Tussauds Hollywood. Museet sprer seg over tre etasjer og har interaktive sett med 18 temasoner og tilbyr en unik mulighet til å oppleve Hollywoods glamor.

Turen inkluderer følgende høydepunkter:

- Sunset Strip
- Over  40 kjendishjem
- Rodeo Drive 
- The Hollywood Walk of Fame 
- Hollywood skiltet
- Grauman's Chinese Theatre
- Madame Tussauds Hollywood

Varighet: 3 timer

Viktig informasjon:

- Kort etter at bookingen din er fullført, mottar du en e-billett på e-post. Vennligst skriv denne ut og ta den med på turen din.

- Det er gratis henting inkludert fra denne LISTEN over hoteller. Hvis du ikke bor på noen av hotellene på listen, vennlist velg et hotell fra listen som er mest hensiktsmessig for deg å bli hentet på, slik at vi kan arrangere din transport.

- Turen starter kl.09:30, men siden du blir hentet på et hotell i nærheten, ber vi deg vennligst om å ringe vår turoperatør omtrent 24 timer på forhånd, for å få ditt eksakte tidspunkt for henting, slik at unødvendig venting i hotellets lobby blir unngått. Telefonnummeret vil være tydelig oppgitt i voucheren/e-billetten som vi sender deg.

- Den guidede turen er på engelsk.

- Barnebilletter er tilgjengelig i alderen 3-11 år. Barn i alderen 0-2 år er med gratis i følge med en betalende voksen.

Åpningstider

Turen går daglig kl.09:30.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 3 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Filmstjerners hjem & Madame Tussauds

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine