The Commitments

The Commitments

Palace Theatre

Pris fra 253 kr

Opplev The Commitments i London! Først var det en bestselgende roman, deretter en internasjonal suksessfilm som ga støtet til et band på listetoppene. Nå kommer Roddy Doyles klassiske historie om en gruppe irsk ungdom som finner frelse gjennom soulmusikken, til scenen for aller første gang.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne upbeat musikalen
- Velg dine egne plasser
- Bestill på nettet og spar på billetter til tirsdag-fredag

Hva handler The Commitments om?
The Commitments er historien om Jimmy Rabbitte, en ung arbeiderklassegutt som danner en usannsynlig gjeng med amatørmusikere og venner til et fantastisk liveband - det beste soulbandet Dublin noensinne har sett. Det er reisen til to medlemmer av et frustrert synthband som henvender seg til Jimmy, den lokale musikkeksperten, for å få hjelp.

The Commitments the Musical inkluderer berømte soulsanger, som for eksempel "Mustang Sally", "In the Midnight Hour", "Try a Little Tenderness '" og mange flere, gode sanger!

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvem er musikalen egnet for?
The Commitments appellerer til et bredt publikum, men forestillingen inneholder noen voksne temaer og sporadiske banneord, noe som gjør den uegnet for små barn. Barn over 12 år er velkomne til å nyte showet i følge med en voksen.

Hvor lenge varer musikalen?
The Commitments varer ca. 2 timer og 20 minutter, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Showet har blitt tilpasset fra romanen av Booker-prisbelønte Roddy Doyle, og er regissert av prisbelønte Jamie Lloyd.

Fantastisk 4.3

4.3 6 kunder
Flott show med gode sangere

For de som kjenner til bakgrunnen for The Commitments anbefales musikalen på det varmeste. Musikken er drivende god og musikerne og sangerne ga det hele et godt trykk. For, de som er ukjent med historien, kan nok første del føles litt treg med en del dialog som var litt vanskelig å få med seg.

Eli l., Sandnes
ONS, 27 MAI 2015
4.3
flotters !

dette var en helt utrolig flott og overraskende opplevelse - flott forestilling, med fantastiske sangere !

Wivy, Porsgrunn
TOR, 19 MAR 2015
4.3
Det ble en flott konsert opplevelse

Det var en litt treg start, men når handlingen tok seg opp og musikken ble showet, var det en fantastisk konsertopplevelse. Anbefales

Hanne, Neslandsvatn
MAN, 16 MAR 2015
4.3
Friskt og fantastisk gjennomført!

Datteren min på 15 og jeg valgte the Commitments ganske tilfeldig. Hun kjente ikke til historien og ble helt forbløffet. Skuespillerne var veldig gode, sangene var gjennomført med stooooor kvalitet og glimt i øyet. Dekorene var flotte og alle de store hitsene revet publikum med. Det endte med standing ovation og to kropper full i adrenalin. En kjempe positiv opplevelse. Engelsk dialekt kan være en utfordring til tider for både ungdommer og voksne, men sangene vinner over. Nyyyyyyyyt!

Nathalie, Lysekloster
FRE, 04 JUL 2014
4.3
En opplevelse

Flott forestilling med mye energi på senen. Flott musikk.

Elisabeth, Bergen
MAN, 31 MAR 2014
4.3
Se under

Da teppet gikk ned ble jeg alvorlig engstelig for at "Mustang Sally" var totalt glemt. Det er jo selve definisjonen på Gruppa Commitments, så en liten stund følte jeg meg lurt. Men så kom også den, og kvelden var definitivt reddet.
Hoved-sanger hadde en praktfull stemme og bar det hele kjempe-godt. Kor-jentene var kjempesøte og sikret stødig femininiteten.
Sviske-perlene kom på en snor, med solid svingende rocke-trøkk, men teksten/tråen i stykket var ikke like lett å få med seg. Jeg har sett filmen om de arbeidsløse ungdommene flere ganger, og kjente ikke igjen handlingen.
Under den aller siste låta gikk engelskmennene av skaftet og spratt opp, klappet som gale og trampet i gulvet, så jeg var faktisk litt engstelig for at galleriet skulle falle ned.

Steinar, Nesoya
LØR, 22 MAR 2014
4.3

Info

Palace Theatre
109-113 Shaftesbury Avenue
London
W1D 5AY

Spilletid:
2 timer og 20 minutter

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
(5mins) Take Charing Cross Road until you reach the crossroads with Shaftesbury Avenue.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn