Nerds

Nerds

Longacre Theatre

Pris fra 1190 kr

Musikalkomedien Nerds utforsker den episke rivaliseringen mellom to av verdens største ikoner, Bill Gates og Steve Jobs. Nerds er en skarp og komisk feiring av teknologien vi alle elsker, hater og i siste ende ikke kan leve uten.
 
Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne underholdende musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene i valgte kategori
- Nyt et prisvinnende soundtrack og ultramoderne teknologi

Hva handler Nerds om?
Historien begynner lenge før alle hadde datamaskiner i bukselommene og før Al Gore oppfant internettet -  den gang grunnleggerne av teknologi fikset og trikset i garasjer i begynnelsen av datarevolusjonen.

Du får møte Steve, den klarsynte rockestjernen med stil, og Bill, en strålende underdog med en databrikke på skulderen sin. De forvandles fra unge nerder til multi-milliardærer som gjør datamaskinen kul, forelsker seg i kvinner like strålende som dem selv, og starter to av de største selskapene på jorda: Apple og Microsoft.

Du får oppleve hvordan Bill og Steve forandret verden og endret måten vi kommuniserer på, måten vi skaper, hører på musikk, får nyhetene våre, ser videoer av søte kattunger, kjøper brukte sofaer og deler bilder av kalkun-sandwichen vi spiste til lunsj #deilig .

Forvent en morsom og engasjerende titt inn i verdenen til Apple versus Microsoft, og vær vitne til en imponerende "nerd til rockestjerne-forvandling"!

Hvordan får jeg billettene mine? 
Kort etter at bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billet per e-post. Skriv ut billetten og ta den med til teateret.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York blir du alltid tildelt de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på hvilken rekke eller plass du får tildelt, da det er teateret som tildeler plasser til våre kunder. Omkring 36 timer etter at du har mottat den første bestillingsbekreftelsen din, mottar du en ny som viser hvilke plasser du har fått tildelt. Disse plassene kan ikke endres, da du har fått de beste plassene som var ledige på tidspunktet du bestilte. 

Info


Longacre Theatre
220 West 48th Street
New York
NY
US

Spilletid:
2 hours Including Intermission

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Take the subway to 49th St. station

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn