Finding Neverland

Finding Neverland

Lunt-Fontanne Theatre

Pris fra 1161 kr

Den magiske og dyptfølte nye musikalen Finding Neverland spilles nå på Broadway. Basert på den Oscar-vinnende filmen med samme navn, forteller Finding Neverland den fascinerende historien om hvordan Peter ble Pan.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne utrolige musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Nyt musikken av Take That-sanger Gary Barlow
- Opplev den tidløse historien om Peter Pan
- Nyt en familievennlig musikal

Hva handler Finding Neverland om?
Musikalen er basert på filmen av David Magee og stykket The Man Who Was Peter Pan av Allan Knee. Finding Neverland følger forholdet mellom dramatiker JM Barrie og familien som inspirerte Peter Pan - en av de mest elskede historier noensinne.

Finding Neverland utforsker fantasiens makt til å åpne nye verdener, og presset lagt på disse verdener av det uunngåelige ved å vokse opp.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er musikalen egnet for?
Finding Neverland er anbefalt for personer fra 8 år og oppover.

Hvor lenge varer musikalen?
Finding Neverland varer i 2 timer og 30 minutter, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Finding Neverland er laget av Academy Award-vinneren Harvey Weinstein og regissert av Tony Award-vinneren Diane Paulus (Pippin) med manus av Oliver Award-nominerte James Graham. Musikk og tekster er komponert av popstjernen Gary Barlow, best kjent for sin rolle i den populære gruppen Take That og Grammy Award-vinneren Eliot Kennedy. Musikalen er koreografert av Emmy Award-vinneren Mia Michaels, kjent fra TV-serien "So You Think You Can Dance".

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Info


Lunt-Fontanne Theatre
205 W 46th Street
New York
NY
US

Spilletid:
2 timer og 30 min.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Ta subway'en til 49 St. stasjon

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn