Disaster!

Disaster!

Nederlander Theatre

Pris fra 919 kr

Disaster! the Musical i New York er en vaskeekte 1970’er katastrofefilm-musikal med den beste musikken fra 1970-tallet. I det du trodde at det var trygt at gå på teater kommer Broadways nye musikalkomedie Disaster! the Musical. Forvent en fargerik musikal med 70-tallsmusikk, -tøy og -stil!
 
Høydepunkter:
- Opplev en fargerik musikal spekket med hits
- Få de beste tilgjengelige plassene i din valgte kategori
- Syng med på sanger som Hot Stuff, Knock On Wood og I Am Woman
 
Hva handler Diaster! om?
Året er 1979. Alle de hotteste kjendisene i New York har tatt på seg platåskoene, rullet opp ermene på polyesterdiscoskjortene og gjort sig klare til den store åpningen av Manhattans første flytende casino og diskotek. Det de ikke vet er at molen, som er bygget til å huse den store båten, er bygget på usikker grunn.
 
Hvem overlever? Den grådige forretningsmannen? Den aldrende showgirl'en og hennes 11-årige tvillinger? Den avdankede discostjernen? Katastrofe-eksperten, som stadig sørger over konen sin? Nonnen med ludomani? Det eldre paret som bærer på en grusom hemmelighet?
 
Yndlingssangene og -katastrofene dine fra 70-tallet
I Disaster! kan du høre yndlingssangene dine fra årtiet: Hot Stuff, I Am Woman, Knock On Wood, Daybreak, Signed, Sealed, Delivered og mange flere!
Disaster! inneholder også en rekke katastrofeelementer som var favoritter på 70-tallet; jordskjelv, flodbølger, infernos, drap, rotter, haier og farlige piratfisk.
 
Hvordan får jeg billettene mine? 
Kort etter at bestillingen din er gjennomført mottar du en e-billet per e-post. Skriv ut billetten og ta den med til teateret.
 
Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York blir du alltid tildelt de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet du bestiller. Vi har ingen innflytelse på hvilken rekke eller plass du får tildelt, da det er teateret som tildeler plasser til våre kunder. Omkring 36 timer etter at du har mottat den første bestillingsbekreftelsen din, mottar du en ny som viser hvilke plasser du har fått tildelt. Disse plassene kan ikke endres, da du har fått de beste plassene som var ledige på tidspunktet du bestilte. 

Info


Nederlander Theatre
208 West 41st Street
New York
NY
US

Spilletid:
2 Hours 5 Minutes

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Take the subway to Times Square - 42 St. station

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn