Dirty Rotten Scoundrels

Dirty Rotten Scoundrels

New Wimbledon Theatre

Pris fra 269 kr

Dirty Rotten Scoundrels the Musical i London er basert på filmen med samme navn fra 1988 med Steve Martin og Michael Caine. Bestill billetter til Dirty Rotten Scoundrels i London her!

Big-time con-man Lawrence Jamesons levebrød er truet av ankomsten av small time con-man Freddie Benson i den snobbete franske kystbyen Beaumont sur Mer. Etter en flekk av "bli kjent med deg", slår duoen seg sammen og verner om deres felles praksis for å bedåre de velstående damer ved å presentere dem sørgelige historier.

Lawrence er langt mer erfaren, og Freddy tvinger ham til å dele sin kunnskap slik at han kan få en større bit av keken. Når tiden kommer for å si farvell, bestemmer Freddy seg for å bo litt lenger i Beaumont sur Mer, men det blir raskt klart at denne byen er ikke stor nok for dem begge.

Med Broadway og West End regissør og koreograf Jerry Mitchell kommer den mest etterlengtede musikalske begivenhet i 2014, Dirty Rotten Scoundrels, til Savoy Theatre. Basert på den klassiske film komedie med Steve Martin og Michael Caine, David Yazbek og Jeffrey Lane musikalske vunnet 10 Tony Awards og 10 Drama Desk Awards for sin opprinnelige Broadway løp i 2005, blant annet for beste musikal og henholdsvis fremragende musikal

Med Robert Lindsay, tre ganger vinner av Olivier og Tony Awards for sine kritikerroste forestillinger i Me And My Girl, Becket og Oliver! Nylig mest kjent som stjernen i smash hit BBC sitcom My Family, Dirty Rotten Scoundrels markerer sin etterlengtede retur til musikkteater. Motspiller er en begavet komisk skuespiller, Rufus Hound, stjernen i Nationaltheatrets oppsetning av One Man, Two Guvnors.

Info

New Wimbledon Theatre
93 The Broadway
London
SW19 1QG

Spilletid:

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Take the tube or train to Wimbledon station

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn