Middag og kabaret

Finn ut mer om våre kombinasjoner som inkluderer en middag, cruise og en kabaret i Paris! Vi har billetter til et middagscruise på Seinen, et besøk til Eiffeltårnet og en forestilling på berømte Moulin Rouge, eller annen pakke som inkluderer middag på Restaurant 58 i Eiffeltårnet, et sightseeingcruise langs Seinen og show på Moulin Rouge eller Lido de Paris! Bienvenue!

Billetter til Middag og kabaret

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

Middagscruise, Eiffeltårnet og Moulin Rouge

4.4
(9)

Denne turen er den ultimate Paris-opplevelsen. Du starter med å nyte et herlig middagscruise på Seinen. Neste stopp er Eiffeltårnet, hvor du slipper køen og tar heisen rett opp. Kvelden avsluttes med en underholdende kabaret på Moulin Rouge. Dette er en svært populær tur, så bestill billetter på forhånd!

Fra 2568 kr
Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

Middag i Eiffeltårnet, båttur og Moulin Rouge

4.0
(1)

Nyt en romantisk kveld i Paris! Denne turen inkluderer en herlig middag i Eiffeltårnet, et scenisk cruise på Seinen og en ikonisk kabaret på Moulin Rouge. Sørg for å bestille billetter hjemmefra og slipp de lange køene!

Fra 2969 kr
Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Eiffel Tower Dinner, Cruise & Lido de Paris

Opplev magien i Paris med den fantastiske tur! Nyt en herlig middag i Eiffeltårnet, dra på kveldscruise nedover Seinen og avslutte kvelden med en festlig kabaret på Lido de Paris. Dette er en utrolig populær tur, så bestill billetter på forhånd!

Fra 2551 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlekurv