Moulin Rouge

Moulin Rouge

Pris fra 1012 kr

Helt siden 1889 har Moulin Rouge fortryllet og underholdt publikum fra hele verden. Det er en de tingene du bare blir nødt til å oppleve når du besøker Paris! Forhåndsbestill billetter hjemmefra og overrask familie, venner eller kjæresten med et show helt uten like!

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til det populære showet på Moulin Rouge
- Slipp linjen i billettluka
- Nyt en fantastisk middag eller champagne og et utrolig show

Opplev et originalt fransk Can Can-show
La deg imponere av gruppen av 60 kunstnere fra hele verden når de utøver den legendariske forestillingen Féerie. Féerie er et spektakulært to timers show fylt med fjær, rhinestones, glitter, overdådig scenografi, akrobater, original musikk - og selvfølgelig den berømte franske can can-dansen!

Forestillingen representerer Paris' kultur, energi og stemning!

På Moulin Rouge kan du nyte en tradisjonell fransk middag: raffinerte retter servert med champagne, den offisielle drikken på Moulin Rouge.
  
Du kan velge mellem to typer billetter: Féerie & champagne eller middag og Féerie.

Du kan se de ulike menyene alternativer her:

- Mistinguett-menyen
- Toulouse Loutrec-menyen
- Belle Epoque-menyen
- Valentinsdag-menyen

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med deg til Moulin Rouge.

Når starter forestillingen?
Forestillingen vises daglig klokka 21:00 og 23:00. Hvis du velger billetter med middag, blir middagen servert 19:00 etterfulgt av forestilling klokka 21:00.

Enten du velger å bestille billetter med eller uten middag, er det en god idé to være på Moulin Rouge en halv time før forestillingen starter.
 
Hvor lenge varer forestillingen?
Forestillingen varer i 2 timer.

Er det kleskode?
Ja, kleskoden er casual og business casual. Slips, dress eller kjole er valgfritt. Jeans, shorts, joggesko er ikke tillatt.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-11 år.

Viktig informasjon:
- Moulin Rouge er veldig populært, og fredags- og lørdagsforestillinger er ofte utsolgt flere måneder i forveien. Så jo før du bestiller jo større er sjansen for å få billetter. Hvis du har mulighet for å besøke Moulin Rouge andre dager enn i helgen har du en langt større sjanse for å få billetter.

Fantastisk 4.5

4.5 19 kunder
Overdådig show

Liker du show, sirkus, toppløse sparkepiker, gitter, glamour, artisteri, stutsefjær og spretne karer, der høydepunktet er dame danser med ... (det vil jeg ikke røpe) under vann, er Moulin Rouge stedet for deg!!! Dette er SPEKTAKULÆRT! Styr unna "med middag", så er sjansen for at du får bord på balkong (der du virkelig får overblikk) større. Lettvint og greit å kjøpe billetter via parisbilletter.no. Anbefales.

Nora, Vinstra
TIR, 10 MAI 2016
4.5
På morsom vennetur til Paris, med Moulin Rouge som høydepunktet!

Vi var en vennegjeng på 12, som storkoste oss på Moulin Rouge med fantastisk show og rikelig med champagne. Dette vil bli husket!

Anne k h, Lillestrøm
TIR, 26 APR 2016
4.5
Moulin Rouge 10.01.16

Bestillte billetter via nettet - parisbilletter.no. Veldig enkelt, billetter rett i innboksen. Kom til Moulin Rouge ca.30 min før showet startet. Fikk sitte helt bak i lokalet noe som egentlig var helt ok - vi så hele scenen og fikk med oss alt av showet. Flott show i lys, lyd og kostymer. Var litt preget av scene fyll og dødtid men alt i alt et flott show som anbefales. Vi bestilte kun show med champagne.
Lykke til :)

Geir, Oslo
TIR, 12 JAN 2016
4.5
Mouolin Rouge

Hyggelig opplevelse.
Innslag med par på rulleskøyter var høydepunktet.
Lettere sjokkert over at de etter terroren i Paris hadde innslag som startet som et bankran med skytevåpen som ble pekt utover publikum og avfyrt med smell. Det var usmakelig.
Ellers et fin show.

Rita, Randaberg
TIR, 12 JAN 2016
4.5
Fantastisk flot show!!!

Vi var der på vores 1 måneds bryllupsdag og havde ikke forventet noget ud over at blive underholdt. Og det gjorde vi. Det er ikke teater, men mere revy. vi sad næsten helt oppe ved scenen og havde fint udsyn. Man bliver placeret ved borde med fremmede, men det er kun inden showet man lige når at hilse for mens showet er i gang har du fokus der, naturligvis.
Efter vores mening bør det være mere udbredt at folk kommer i kjole og skjorte og ikke helt almindelig hverdagstøj som du har svedt i hele dagen. Det gør det mere eksklusivt!

Chalotte, Stavanger
ONS, 24 JUN 2015
4.5
Bra show, ikke fullt så bra mat

MR er en turistfelle/maskin, uten tvil. Men showet er bra, jentene upåklagelige, selvfølgelig. Maten holdt akkurat.

Henning, Trondheim
TIR, 16 JUN 2015
4.5
kjempebra

absolutt å anbefale
supert show
Parisbilletter var veldig bra å bestille fra
Angrer bare på at ikke vi bestilte andre produkter også (taxi-billetter til serverdigheter)

Per atle, Fevik
MAN, 25 MAI 2015
4.5
Fantastisk show, elendig service

Spektakulært show, men kelnerne var så stressa at det var umulig å få bestilt noe som helst. Champagnen fikk vi i rødvinglass og når vi ba om å få ordentlige champagneglass så fnyste kelneren bare av oss (alternativt så skjønte han ikke hva vi mente) og sa bare at det ikke gikk. Følte oss som kveg i grunn.

Men showet reddet kvelden og det var virkelig et flott show.

Hans-terje, Kurland
MAN, 23 MAR 2015
4.5
Moulin Rouge

Moulin Rouge var lett å finne frem til, kjempe fint med rød løper og ansatte som ga god informasjon. Vi måtte dessverre stå over en time i kø for å komme inn, enda vi møtte opp 30min før. Bortsett fra dette er vi fornøyd. Fikk god plass, godt å drikke og et veldig variert og bra show. Kanskje litt spesielt, men morsomt å se når man først er i Paris!

Mariann, Oslo
MAN, 09 MAR 2015
4.5
Supert!

Et supert arrangement! Går her veldig gjerne igjen :)

Caroline, Tjelta
MAN, 26 JAN 2015
4.5
Fantastisk!

Var på show to voksne og jente på 12 og gutt på 17. Alle syns det var en fantastisk opplevelse. Enkelt når billettene var bestilt på forhånd. Vi skal tilbake:)

Ann kristin, Sandefjord
SØN, 28 DES 2014
4.5
Moulin Rouge må oppleves!

Flott atmosfære, showet var bare fantastisk! Virkelig verdt pengene!!

Daniel, Lyngseidet
TIR, 30 SEP 2014
4.5
Moulin Rouge

Har vært på Moulin Rouge og angrer ikke i det hele tatt.Var en absolutt fantastisk show. Må bare sees når en er i Paris.Vi var på siste forestilling på en fredag, altså uten matservering.
Det var lang kø foran Moulin Rouge , alle hadde billetter så vi tvilte å komme inn på tide.Vi var vel litt forsinket i starten, men det gjorde ingenting.Bestilling av billettene over Internett gikk også uten problemer.Altså alt i alt ---bare supert.

Grit, Espeland
MAN, 05 MAI 2014
4.5
Salgssjef

Et veldig bra og konsist opplegg og show. Dog skal det sies at der var lite fornyelse siden vi var der sist for 2 år siden.maten var desverre lite å skryte av, opplevdes som helt ordinært.

Ole øyvind, Oslo
MAN, 05 MAI 2014
4.5
Fantastisk show!

Enkel og ryddig billettbestilling. Grei kø-organisering, kontroll av billetter og anvisning av bordplass. Topp show, og i det hele tatt en flott opplevelse, som anbefales på det varmeste!

Jan arvid, Kvanne
LØR, 28 SEP 2013
4.5
Fantastisk! Verdt alle pengene.

Jeg anbefaler virkelig dette!

Lars kristian, Revetal
ONS, 26 JUN 2013
4.5
Showet på Moulin Rouge var helt topp.

Jeg vil anbefale showet til alle som er i Paris.

Oddvar, Lillesand
TOR, 06 JUN 2013
4.5
Veldig bra show

Bra show, god champagne og god organisering av seating og bestillinger. Det eneste minuset var at showet startet ikke 23.00 som nettsiden sier, men 23.30 (og det var korrekt tid ifølge teateret, slik at tiden på nettsiden er feil).

Liv, Lommedalen
TIR, 14 MAI 2013
4.5
Fantastisk Show, anbefales på det varmeste. Må oppleves!!!

Fantastisk show som overgår alle forventninger. Det er morsomt, fantastisk, ekstragavant og ordinært. Det er overraskende o morsomt... Dette har alt :) og man får en fantastisk opplevelse med å være her. Det er gå i ett og er både fasinerende og gøy. Det var flotte kostymer, og pene mennesker, latter med buktaler og akrobatikk på høyt nivå. Cicilie :)

Cicilie, Hønefoss
MAN, 29 APR 2013
4.5

Info

Moulin Rouge, Ticmate.no

Moulin Rouge
Du må møte opp på denne adressen seneste 30 minutter før start:
Bal du Moulin Rouge
82, Boulevard de Clichy
75018 Paris

Moulin Rouge
Åpningstider
Show inkl. ½ flaske champagne, hver dag kl. 21.00 og fredag og lørdag kl. 23.00
Middag og show:
Hver dag kl. 19.00

Veibeskrivelse

Se på et kart, Moulin Rouge

Veibeskrivelse
Ta metroen til Blanche stasjon

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn