Kabaret

Kabaret - en kunstform kjent over hele verden, men mest kjent er kabareter i Paris og Berlin. Store navn som Bal du Moulin Rouge, Lido, Crazy Horse og Magic Mystery: her kan du bestille og kjøpe billetter til dem alle. Livet er en kabaret min venn!

Billetter til Kabaret

Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(19)

Du bare må oppleve en kabaret på Moulin Rouge når du er i Paris! Sørg for å bestille billetter hjemmefra - forestillingen blir fort utsolgt!

Fra 1116 kr
THE ONE på Friedrichstadt-Palast

THE ONE på Friedrichstadt-Palast

Opplev storslåtte THE ONE på Friedrichstadt-Palast. Showet er en drømmelignende reise gjennom tid, i søken etter den personen der betyder alt for oss - THE ONE. Nyt pur glamour med kostymer av Jean Paul Gaultier. Dette fantastiske showet blir raskt utsolgt. Passer også for gjester som ikke kan tysk!

Fra 433 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.0
(3)

På Champs-Elysées finner du en av de mest kjente og populære kabaretene i verden - Lido de Paris! Det spektakulære showet fortsetter å forbløffe sitt publikum. Velg mellom billetter inkl. et glass champagne eller en middag før forestillingen.

Fra 903 kr
Crazy Horse

Crazy Horse

Besøk Crazy Horse og opplev de legendariske Crazy Horse-danserne. Velg mellom forestilling, forestilling og champagne eller middag og forestilling. Sikre deg billetter hjemmefra - showet blir fort utsolgt!

Fra 903 kr
Moulin Rouge og Cruise

Moulin Rouge og Cruise

Dra på et scenisk kveldscruise på Seinen, og oppdag alle de store severdighetene som lyser opp i natten.Besøk deretter Moulin Rouge for en utrolig kabaret fylt med fjær, rhinestones, glitter, akrobater, musikk - og selvfølgelig can-can-dans! Billettene inkluderer ½ flaske champagne.

Fra 1999 kr
Paradis Latin

Paradis Latin

The Paradis Latin er den mest parisiske av alle de store kabaretene med 70 % fransk klientell. Gjør deg klar for en kveld med herlig mat, champagne og utmerket underholdning. Dette utrolige showet blir utsolgt på forhånd, så sørg for å bestille dine billetter hjemmefra.

Fra 797 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn