Hedwig and the Angry Inch

Hedwig and the Angry Inch

Belasco Theatre

Pris fra 1100 kr

Hedwig and the Angry Inch er en ekte rockemusikal om den transseksuelle, østtyske vokalisten Hedwig og hennes fiktive rockeband.

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne fantastiske musikalen
- Få de beste tilgjengelige plassene innenfor den valgte kategorien
- Opplev vinneren av Best Musical Revival 2014

Hva handler Hedwig and the Angry Inch om?
Hedwig and the Angry Inch er en rockemusikal om et fiktiv rockeband med genderqueer, østtyske vokalist Hedwig i front. Hedwig, tidligere Hansel, påtar seg en kvinnelig persona etter en mislykket kjønnsoperasjon, som ble utført for å tillate henne å gifte seg med en amerikansk mann og rømme fra Øst-Tyskland.

På briljant innovativt og underholdende vis har Hedwig inspirert en hel generasjon. Showet ble kalt "den beste rockemusikalen noensinne" av Rolling Stone og «det mest spennende rockepartituret skrevet for teater siden, vel, noensinne," av Time Magazine.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teateret. 

Hvem er musikalen egnet for?
Hedwig and the Angry Inch er anbefalt for personer fra 13 år og oppover, da den inneholder sterk ordbruk og voksne temaer. Barn under 4 år har ikke adgang til teateret.

Hvor lenge varer musikalen?
Hedwig and the Angry Inch varer ca. 1 timer og 35 minutter, uten pause.

Viktig informasjon:
- Når du bestiller billetter til en musikal i New York vil du alltid bli innvilget beste ledige plasser på tidspunktet for din bestilling. Vi har ingen innflytelse på eksakte sete- og radnummer, da det bare er teateret som kan utnevne plasser. Innen 36 timer etter at du har mottatt den første bestillingsbekreftelsen, mottar du en bekreftelse med dine eksakte plasser. Disse kan ikke endres da de var de beste tilgjengelige plassene på tidspunktet for din bestilling.

Info


Belasco Theatre
111 West 44th Street
New York
NY
US

Spilletid:
95 minutter, uten pause.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
Ta subway'en til Times Square - 42nd St. stasjon.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn