Nye musikaler eller gamle klassikere i London denne sommeren. Hva vil du se?

Med fler valgmuligheter enn før, og et stort utvalg av fantastiske musikaler på Londons West End kan til tider virke overveldende. Velge en klassiker eller en helt ny produksjon?

La oss hjelpe deg med å finne det som passer din kveld på Londons kulturelle landemerke, West End. Her er våre eksperters topp 5 liste over musikaler i verdensklasse.

Uansett om du ser etter en klassiker du alltid har hatt lyst til å se, eller om du vil ta pulsen på musikalscenen i 2019 med helt nye produksjoner: de følgende fem musikalene kommer garantert til å gi deg en enestående opplevelse og en minnesrik kveld!

Klassikerne

Disse musikalene har gått i åresvis med besøkende fra hele verden, og satt standaren for de kommende tiårene:

1. The Phantom of the Opera:

The Phantom of the Opera blir sett på som musikalen av musikaler, og er ren glede for musikkelskere. Andrew Lloyd Webbers mesterverk feiret 25 års-jubileum i 2011, og fortsetter å fange publikum på Her Majesty’s Theatre i Londons West End etter mer enn 11000 forestillinger.

Bestill musikalen av musikaler her

2. Les Misérables

Cameron Mackintoshs legendariske produksjon av Boublil og Schönbergs Les Misérables er en global sensasjon. Den er sett av mer enn 65 millioner mennesker i 42 land på 22 språk verden over, og en fortsetter å være en storselger overalt i sitt 28. år.

Blir med på sensasjonen og bestill billetter her!

3. Wicked

WICKED er West end og Broadways musikalsensasjon og allerede på 9. plass bland musikaler som har gått lenge i Londons teaterhistorie. Den har vunnet mer enn 100 bedtydelsesfulle priser som for eksempel tre Tony Awards, to Oliver Awards og ti WhatsOnStage Awards stemt frem av teaterbesøkere (vunnet «Best West End Show» 3 ganger). Den klassiske musikalen har blitt sett av 10 milloner mennesker bare i London.

La deg trollbindes, finn billetter her!

Nye produksjoner

Ta West End med storm! Disse nye produksjonen lar deg føle på 2019s musikallandskap og har potensiale til å bli umiddelbare klassikere.
Vær blandt de første som ser disse splitternye musikalene, vi kan garantere en fantastisk kveld!

4. Waitress

Brakt til liv av et banebrytende kvinnelig kreativt team, er dette en uimotståelig nyhet som inneholder original musikk og tekst av Grammy-nominerete Sara Bareilles (Brave, Love Song), en bok av roste manusforfatter Jessie Nelson (I Am Sam) og regissert av Tony Award-vinnende Diane Paulus (Pippin, Finding Neverland).

Gå ikke glipp av denne oppløftende musikalen, skaff deg plass her!

5. Come from Away

Denne morsomme nye musikalen forteller de utrolige og sanne historiene fra 7000 flypassasjerer fra hele verden som måtte vente i Canada under vakuumet etter 11.september, og det lille Newfoundland samfunnet som inviterte alle de fremmede inn i livene deres.

En hyllest til menneskligheten, finn seter her!

London Musikal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *