Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Pris fra 505 kr

Å se Berlin fra en Trabant på en av våre Trabi Safari Turer er virkelig moro. Vi tilbyr 3 Berlin Trabi Turer; The Wall Ride, City West Berlin eller Ville Vesten Kjøring. Bestill billetter for Berlin Trabi Safari turer her!

THE WALL RIDE:

Kjør langs stedene hvor Berlinmuren  delte Berlin i to og se også de berømte stedene hvor Berlin ble forenet i 1989! I en konvoi styrer du bilen din langs etterlevningene av marxismen og leninismen til Østside Galleriet (inkl. en stopper for te med brød og salt), utforske dødsstripen og passere den strenge dokumentinspeksjonen på Checkpoint Charlie som i “ gode gamle dager”, akkurat som om det har skjedd som en del av hverdagslivet i den delte byen.

The Wall Ride er en tur på 2 timer og starter kl.13:00

THE CITY WEST RIDE:

Klassisk Trabi Safari i Berlin er turen for deg som liker å få en balansert informasjons- blanding av Berlin. Klassisk turen tar deg til slike Berlin høydepunkter som: Potsdamer Platz, KaDeWe, Straße des 17.. Juni, Brandenburger Tor, Unter den Linden og Checkpoint Charlie, se kart over Turen HER!

City West er en tur på 1 time og starter kl. 10:00, 11:30, 15:30 og 17:00

THE WILD EAST RIDE:

Denne Trabi turen er for de av dere som liker å se Berlin utenfor de  turistbankete stier. Her får du litt insidekunnskaper om byen som ikke alle vet om, og det meste av denne turen er gjennom den tidligere østlige delen av Berlin og inkluderer høydepunkter som: Checkpoint Charlie, Television Tower, Alexanderplatz, Unter den Linden, Brandenburger Tor, Holocaust Memorial og Postdamer Platz, se kart over tur HER!

En klassisk tur er en tur på 1 time og starter 10:00, 11:30, 15:30 & 17:00 

VIKTIG INFORMASJON:
Prisene er per person, ikke per bil
- Alle turen er på engelsk!

Dere må være minimum 2 personer når du bestiller en Trabi Safari Tur. Du kan ikke bestille for bare 1 person!
- Ettersom alle Trabi Safari Turer er selvdrevne , må en av dere må ha et gyldig førerkort, ettersom en av dere vil kjøre bilen! Hvis ingen av dere kan kjøre bil, kan du ikke bestille disse turene!
- Hvis mer enn en av dere vil  kjøre Trabanten, vennligst ta med gyldige førerkort for ALLE som liker å kjøre. Du vil bare få lov til å kjøre hvis du har et gyldig førerkort å vise til på begynnelsen av turen.
- Du trenger IKKE et internasjonal førerkort, et nasjonalt førerkort er godt nok!
- En Trabant passer til 4 personer,Så er dere 2-4 personer vil dere få en Trabi. Hvis dere er mer enn 4 personer vil dere få 2 Trabi’er og så videre.
- Prisen inkl. full forsikring. med en EUR 300,- kasko egenandel  hvis en ulykke skjer, og det er du din feil som fører,
- Alle Berlin Trabi Safari Turer starter og slutter på Trabi Safari/Trabi World,  Zimmerstraße 97 (På hjørnet av Wilhelmstraße), 10117 Berlin.

On Request Tickets On Request Tickets
Vår lokale leverandør må bekrefte tilgjengelige plasser til denne forestillingen. Dette bør ikke ta mer enn 24 timer

Info

Trabi Safari Berlin
Trabi Safari / Trabi World
Zimmerstraße 97
10117 Berlin

Trabi Safari Berlin
Åpningstider
Forskjellige avgangstider, avhengig av Trabi Turer – vennligst les under hver enkelt tur til venstre!

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Ta U-bahn til Stadtmitte eller Kochstrasse stasjon

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn