Eiffeltårnet - Slipp køen

Eiffeltårnet - Slipp køen

Pris fra 371 kr

Slipp køen til Eiffeltårnet! Overlist de andre turistene og kjøp billetter med fortrinnsrett hjemmefra og unngå å stå i kø i 2 til 4 timer. Ta heisen til toppen og nyt den fantastiske utsikten over Paris.

Høydepunkter:
- Slipp køen til Eiffeltårnet og spar tid
- Så snart du er i tårnet, kan du bli så lenge du vil
- Fortrinnsrettbilletter til 2. etasje i Eiffeltårnet

Spar tid med "Skip the Line"!
Du bestiller billetter hos oss ​​på nettet og på selve dagen møter du en ansatt fra Blue Fox Tours ved siden av Eiffeltårnet for å hente fortrinnsrett-billettene dine. Du blir eskortert rett til "priority"-inngangen, slik at du kan hoppe over køen og bruke tid på å utforske Eiffeltårnet i stedet for å stå i kø!

Billettene dine gir fortrinnsrett til 2. etasje i Eiffeltårnet, så du slipper å stå i kø. Hvis du har lyst kan du kjøpe billetter til toppen av Eiffeltårnet (3. etasje) i 2. etasje - og dermed fortsette opp på egen hånd. Vær oppmerksom på sannsynligheten for kø hvis du kjøper billetter til toppen i billettluka i 2. etasje.

Med mer enn 7 millioner besøkende hvert år er Eiffeltårnet et av de mest besøkte monumentene i verden. Du kommer definitivt til å sette pris på å redde 2 til 4 timer av turen til Paris ved å slippe køen!

Hvis du har lyst på en guidet sightseeingtur av Paris før du besøker tårnet, er vår Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur kanskje det rette for deg? 

Ikke vær sen!
Billetten er kun gyldig på den eksakte datoen og tidspunktet som du har reservert. Du blir nektet adgang til Eiffeltårnet hvis du ikke er der tide!

Hvordan får jeg billettene?
Når bestillingen din er bekreftet blir e-billetten din sendt direkte til e-posten din. Bare skriv den ut og ta den med når du møter Blue Fox-lederen.

Hvor lenge kan jeg bli i Eiffeltårnet?
Du kan bli så lenge du vil.

Er det barnebilletter?
Nei, men det er gatis for barn i alderen 0-3 år i følge med en betalende voksen.

NB:
Under EURO 2016 (1. juni - 10. juli 2016) har Eiffeltårnet innført begrensning i antallet besøkende av sikkerhetsmessige årsaker. Beklageligvis påvirker dette denne turen, og den kommer dermed ikke til å gjennomføres under EURO 2016 (1. juni - 10. juli 2016). 

Veldig bra 4.0

4.0 1 kunder
Fin opplevelse

Veldig greit å slippe den lange køen!
Fin opplevelse og flink engelsktalende guide.
Anbefales!

Hanna von der, Gjøvik
FRE, 08 MAI 2015
4.0

Info

Eiffeltårnet - Slipp køen
1 Avenue de Suffren,
75007 Paris

Eiffeltårnet - Slipp køen
Åpningstider
Daglige avgangstider varierer avhengig av sesong. 

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn