Billy Elliot

Billy Elliot

Victoria Palace Theatre

Pris fra 624 kr

Billy Elliot er en morsom og hjertevarmende feiring av en ung gutts drøm innpakket i en fengslende historie om triumf over motgang. Bestill billetter hjemmefra!

Høydepunkter:
- Sikre deg billetter til denne hjertevarmende musikalen
- Velg dine egne plasser
- Opplev en musikal for hele familien
- Nyt musikk av Elton John
- Spar på billetter mandag-torsdag

Hva handler Billy Elliot om?
I et tradisjonelt gruvesamfunn i Nordøst-England drømmer en ung gutt som heter Billy Elliot om dans. Like morsom som den er intenst rørende - dette er en musikal som etterlater deg på kanten av setet.

Billy Elliot er basert på filmen med samme navn, og vises på Victoria Palace Theatre i Londons West End. Den oppsiktsvekkende sceneopptreden er med musikk av ingen andre enn Elton John.

Andre musikaler for hele familien i London: The Lion King & Mamma Mia

Andre musikaler i basert på gode filmer: Charlie og sjokoladefabrikken & The Lion King

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til teatret. 

Hvem passer forestillingen for?
Billy Elliot er en musikal for folk i alle aldre, unge og voksne. Men på grunn av at det forekommer banning og vold, har forestillingen en anbefalt aldersgrense på 12 år. Det er imidlertid tillatt med barn f.o.m 7 år. Barn under 16 år skal være i følge med en voksen.

Hvor lenge varer musikalen?
Billy Elliot varer ca. 3 timer, inkludert pause.

Hvem er teamet bak?
Forestillingen er basert på en bok av Lee Hall, regissert av Stephen Daldry og musikken er av ingen ringere enn Elton John.

Fantastisk 4.6

4.6 31 kunder
Absolutely must for musical fans

it was incredible, stunning, a masterpiece. The majorroles and the whole ensemble was top.
Go and see , before its to late !!

Jason, Selje
TIR, 15 MAR 2016
4.6
Fabelaktig - terningkast 7!

Fantastisk forestilling i et ærverdig lokale. Høy stemning. Må sees og oppleves.

Rune, Tromsø
TOR, 10 MAR 2016
4.6
Fantastisk forestilling.

Vi hadde store forventninger til forestillingen og de ble mer enn innfridd. Prestasjonene (dansingen) var helt fantastisk og vi ble til de grader revet med. Alt i alt en fantastisk opplevelse. Vi har sett utallige musicals i London. Denne var en av de virkelig store opplevelsene.

Sverre, Hommersåk
TOR, 10 MAR 2016
4.6
Meget bra prestasjoner

Billy Elliot har mange meget bra prestasjoner. Bakgrunnen til handligen er en relativt tung materia. Billy er fantastisk.

Lars, Oslo
MAN, 25 JAN 2016
4.6
En meget god opplevelse

Meget flott sceneshow med utrolige gode sangere og dansere. Spesielt ble vi imponert over prestasjonene til de som spilte Billy Elliot og Micheal. Kjøp av billetter fungerte bra, men det hadde vært greitt om vi kunne hente billetten dagen før

Jan, Ulset
SØN, 13 DES 2015
4.6
Anbefales!

En herlig folkelig forestilling der spillegleden hos de dyktige unge skuespillerne løfter forestillingen fram. Kreativ bruk av scenen, fin bruk av humor og fin framdrift i storyen gjør at tiden flyr fort. Det gjør ingenting om en ikke har sett filmen i forkant. Undergrunnen har også stopp ved Victoria, så det er lett å komme seg dit. Skal en trekke noe må det være at sangprestasjonene varierer noe. Det var også i overkant kjølig i salen på Victoria Palace Theater pga aircon, så det kan være lur å kle seg litt fleksibelt.

Erlend, Sola
TIR, 12 MAI 2015
4.6
Flott forestilling

Fantastisk dancing.
Spesielt imponert over hovedpersonen og voksne kraftige karer som overasket stort. Og selvfølgelig Grandma :)

Bjørg, Sandnes
MAN, 11 MAI 2015
4.6
Billy Elliot

Flott forestilling med fantastiske dansenumre og flott og fengende musikk! Hadde seter inn mot midten i stalls på q- rekken og hadde veldig god sikt mot scenen. Anbefales!

Mari, Førde
TOR, 30 APR 2015
4.6
Billy Elliot en ener

Har kun lest litt på forhånd om innholdet av forestillingen. Men den var super, spesielt var Billy Elliot en super danser og sanger. Alle skuespillerne var proffe og gjorde en fantastisk innsats, Tiden gikk fort. Ser gjerne forestillingen en gang til.

Jane, Oslo
FRE, 03 APR 2015
4.6
Skoleleder

Dette var en flott forestilling! Det er greit med litt forhåndskunnskap om England og landets nyere historie.

Gunnar, Askim
MAN, 23 MAR 2015
4.6
Imponerende og rørende

Imponerende av en ung gutt å mestre hele registeret av ballett, stepdans, akrobatikk, skuespill og sang og få med hele følelsesregisteret i tillegg. Handlingen har mange lag og dybder og er både tankevekkende, morsom og rørende. Alle rollene ble spilt med innlevelse og overbevisning. God regi og scenografi. Fantastisk opplevelse.

Bodil, Oppegård
SØN, 08 FEB 2015
4.6
Herlig forestilling

Billy Elliot er en livlig forestilling med virkelig gode barnedansere. Billy's vei mot berømmelse er ikke enkel, han har egentlig alle odds mot seg, selv sin egen familie. Faren kapitulerer til slutt og ingen er vel stoltere da Billy kommer inn på The Royal Ballet School. Forestillingen fokuserer også på gruvearbeidernes vanskelige kår på 80-tallet og kampen mot regjeringen, en kamp de taper. Alt i alt tilbrakte vi noen interessante og hyggelige timer på teateret.

Elise, Gjøvik
TIR, 27 MAI 2014
4.6
Billy Elliot - the musical

Fantastisk, må ses!! Flotte sangere, dansere og skuespillere. Flott driv, ikke et kjedelig øyeblikk. Man bør nok kjenne historien på forhånd, og ha litt kjennskap til den nord-engelske dialekten for å få en fullstendig opplevelse!

Gjøril, Vollen
TIR, 22 APR 2014
4.6
veldig bra

Flott musikal. Flinke dansere! Har sett filmen før, men musikalen var likevel en fornøyelse. Noe tjukk engelsk dialekt, ikke lett å få med seg alle humorpoengene, men OK å forstå fremdrift i stykket. En fordel å ha sett filmen for å forstå handlingen.

John-kåre, Mosby
SØN, 09 MAR 2014
4.6
Ein musikal med meining

Vi reiste til London med barnebarn, seks i talet frå 15 til 20. Både dei og vi to morforeldre på pluss minus åtti år var begeistra for førestellinga. Kjempeflott!
Takk for god service som gjorde at til og med mormor kunne tinge billettar på nett

Anne berit, Sand
FRE, 07 MAR 2014
4.6
Ein musikal med meining

Vi reiste til London med barnebarn, seks i talet frå 15 til 20. Både dei og vi to morforeldre på pluss minus åtti år var begeistra for førestellinga. Kjempeflott!
Takk for god service som gjorde at til og med mormor kunne tinge billettar på nett

Anne berit, Sand
FRE, 07 MAR 2014
4.6
Familieforestilling

Vi var 3 generasjoner som skulle se musikal i lag, og det var litt utfordrende. Da leste jeg om Billy Elliot på nettet, og tenkte at den kunne passe både ung, voksen og eldre. Og den innfridde! Det var en vidunderlig forestilling, med flinke artister, flotte kulisser, god musikk og god stemning. Vil leve lenge på denne. De unge artistene gjorde en fantastisk forestilling, som varte nesten 3 timer. Når det gjelder Londonmusikaler.no, så gikk det veldig greitt å gjøre handel her, men jeg synes de tar seg vel mye betalt for jobben. Vi betalte kr 991 kr pr billett, som i pund var innkjøpt for 68,5 (tilsvarer omtrent med dagens kurs 688 NOK). Det går også an å få tak i billetter i London, så om du har is i magen til å vente til du kommer fram, finnes det billetter å kjøpe billigere der.

Tove volden, Sagvåg
TIR, 25 FEB 2014
4.6
Enkelt og greit!

Jeg bestilte to billetter via londonmusikaler.no og synes dette fungerte kjempe fint. Det var ingen problem å få hentet dem på teateret, og forestillingen var helt fantastisk, morsom og litt trist! Anbefales på det sterkeste!

Emilie, Hordvik
FRE, 03 JAN 2014
4.6
Turist

Fantastiske skuespillere og fin musikk. En stor opplevelse som jeg anbefaler alle å se.

Morten, Oslo
TOR, 21 NOV 2013
4.6
Fantastiske Elliot!

Forestillingen var utrolig. Absolutt alle aktørene på scenen visste hva de drev med til en hver tid, og viste i høy grad talent innenfor både musikk, dans og skuespill. Mest imponerende var vel likevel lille Billy. 10 år og en utrolig kroppskontroll! Dette er min absolutte favorittmusikal og jeg likte at skuespillerne i musikalen faktisk hadde tatt til seg noen av trekkene som skuespillerne fra filmen (fra 2000) hadde lagt til rollene sine. Noe som ble godt lagt merke til på Billys far. Sammen med flinke musikere, dansere, skuespillere og fantastisk lyssetting ble dette en magisk opplevelse som sent blir glemt! Fargerikt, morsomt, sprekt, spennende og rørende. Dette er en musikal som ingen bør gå glipp av, det er lett å komme seg frem og tilbake og forestillingen har et høyt nivå. Det er ingenting som mangler for å gi publikum en fantastisk opplevelse. Scenebildene er også lette å forstå, svært praktiske og fascinerende løsninger. Det er absolutt verdt å ta turen for å se denne musikalen!

Marian rasmussen, Haugesund
ONS, 16 OKT 2013
4.6
Veldig bra teaterstykke

Etter å ha blitt helt betatt av filmen, hadde jeg mine reservasjoner om teaterstykket kunne veie opp for den fantastiske opplevelsen. Men snakk om å bli positivt overrasket. Hele ensemblet gjorde stykket til noe eget, og som på ingen måte forsøkte å kopiere filmen fra rute til rute.

Dette er definitivt et teaterstykke som er verd å se neste gang en besøker London.

Tom erik, Tromsø
SØN, 13 OKT 2013
4.6
Stor opplevelse

Vi har tidligere sett We Will rock you og Saturday night fever i London. men Billy Elliot var noe helt for seg selv. Flott historie, fantastisk dans og masse humor. Jeg hadde med meg min datter og hennes bestevenninne på 17 år, og de storkoste seg.

Anne brit mong, Egersund
LØR, 12 OKT 2013
4.6
flott forestilling. Men vi satt bak i grand cirkle og det ødela mye av opplevelsen, pga det var ekstremt trangt mellom setene. vi satt bare og tenkte på når er det slutt så vi får puste

anbefales, men ikke sitt høyt oppe

Sissel rygg, Randaberg
TIR, 13 AUG 2013
4.6
F a n t a s t i s k, rett og slett!

En opplevelse av de sjeldne!

Angela, Oslo
TIR, 09 JUL 2013
4.6
Den mest fantastiske musicalen vi noen sinne har sett.

Anbefaler denne musicalen på det sterkeste. Helt fantastiske prestasjoner. Billy kunne alt, han var helt fantastisk. Meget høyt nivå. Den kommer til å sitte i kroppen lenge. Kunne ha sett den flere ganger. Et must om man skal til London. Veldig fornøyde med å kjøpe billettene på nett på forhånd. Enkelt, greit og trygt.

Hege, Trondheim
ONS, 15 MAI 2013
4.6
Meget bra .- alt fungerte.

Vi var 4 personer og alle var mektig imponert og rørt. Dansen og musikken var helt utrolig flott, også handlingen.
Jeg anbefaler Billy Elliot på det varmeste.

Per, Kristiansand
MAN, 13 MAI 2013
4.6
Dette var herlig, artistene var så flinke at man fikk bakoversveis!

Anbefales- I tillegg til skuespiller prestasjonene var ballett nummerene overveldende ...

Agnes, Sandfjord
TIR, 07 MAI 2013
4.6
Kjempemessig å kjøpe bill. på forhånd, god orientering og info på nett.

Kan anbefales til alle . . . fantastiske artister, spesielt Billy og "de minste"! Historie med godt poeng, men mistet litt av de kjappeste replikkene og "slang-ord"! Også Victoria Palace var ett skue for seg selv, gammelt og erværdig!

Inger, Elnesvågen
TOR, 02 MAI 2013
4.6
Billy Elliot var en nydelig og varm musikal! Fantastisk opplevelse! Kjempeflinke skuespillere/sangere, spesielt hovedrollen Billy Elliot. Hele historien er rørende og morsom. Anbefales på det varmeste! Vi var 3 voksne damer og 7 jenter på 15-16 år

1. mars 2013

Karen irene, Kleppe
MAN, 04 MAR 2013
4.6
Magisk dans

Billy Elliot er et fantastisk stykke. Spesielt om man liker dans, og da gjerne ballett. Historien er vakker og rørende. Danse numrene er utrolig synkrone og flotte.
Gutten som spiller lille Billy, imponerer med dans på et meget høyt nivå og likeså sang :-).
Forestillingen har også overraskende momenter, og latteren sitter løst.
Høyde punktet mitt er drømme sekvensen, når lille Billy og store Billy danset sammen. Amazing :-).
Forestillingen passer også godt for barn, men en fordel å la de ser filmen først slik at de henger med historien.
Jeg har sett stykket 2 ganger, og har begge gangene sittet langt fremme i andre etg, noe som gjør at man får flott
oversikt over den kule koreografien :-)

Ingunn, Godvik
FRE, 01 MAR 2013
4.6
Kjempebra stykke og gode skuespillere. Ett minus; det er vanskelig å høre hva som blir sagt! Jeg vinnerformelen anbefale alle å se filmen først, slik at man kjenner handlingen! En annen ting er at setene er veldig små og det er dårlig plass til beina, noe

Jeg vil anbefale denne musikalen til dem som liker filmen, og som liker å se en typisk musikal.

Elise, Paradis
LØR, 05 JAN 2013
4.6

Billy Elliot ReviewsBilly Elliot Reviews

"Billy Boy - this is the greatest musical yet"
The Daily Telegraph


"Brit Musical of the decade has arrived"
The Daily Express


"Billy's a whizz! He'll lift your spirits, make you cry and send you home high with hope"
The Daily Mail


Billy Elliot PressemeldingBilly Elliot Pressemelding

GILLIAN BEVAN AND DEKA WALMSLEYJOIN THE WEST END CAST OFB I L L Y E L L I O T T H E M U S I C A LAS ANN EMERY RETURNS TO PLAY ...
Les mer

Pressemelding Billy Elliot

GILLIAN BEVAN AND DEKA WALMSLEY
JOIN THE WEST END CAST OF
B I L L Y E L L I O T T H E M U S I C A L
AS ANN EMERY RETURNS TO PLAY GRANDMA 

On 14 November 2011 Gillian Bevan (Mrs Wilkinson) and Deka Walmsley (Dad) will join the West End production of Billy Elliot the Musical along with Ann Emery who returns to the cast to play Grandma, the role she originated on stage at the Victoria Palace in 2005 and played until 2010. They will be joined by new principal cast members Michael Peavoy (Tony), Sean Kearns (George) and Simon Ray Harvey (Mr. Braithwaite).

Based on the Oscar nominated film, Billy Elliot the Musical is an inspirational story of one boy’s dream to realise his ambitions against the odds. Set in the North East of England against the background of the historic 1984/85 miners’ strike, Billy pursues his passion for dance in secret to avoid disapproval of his struggling family.

Billy Elliot the Musical features music by Elton John, book and lyrics by Lee Hall, is directed by Stephen Daldry with choreography by Peter Darling. The production features scenic design by Ian MacNeil, the associate director is Julian Webber, costume design is by Nicky Gillibrand, lighting design by Rick Fisher and sound design by Paul Arditti. Musical supervision and orchestrations are by Martin Koch.

Gillian Bevan was last on stage in Road Show at the Menier Chocolate Factory, previously she has been seen in Relatively Speaking at the Watermill Theatre, Billy Liar at the West Yorkshire Playhouse, Grand Hotel at the Donmar Warehouse, In the Midnight Hour at the Young Vic, The Boys From Sycracuse at Regents Park Open Air Theatre, and she was in the original London cast of Stephen Sondheim’s Follies at the Shaftesbury Theatre. Her work for the Royal Shakespeare Company includes As You Like It andThe Wizard of Oz. On television she is best know for her roles as Gina Hope in BBC 1’s Holby City and Claire Hunter in the award winning Channel 4 series Teachers, her other television credits include The Innocents, Lewis and Lost Empires.

Deka Walmsley was last on stage in Lee Hall’s The Pitmen Painters playing George Brown, a role he created in the original production at Live Theatre, Newcastle and subsequent runs at the National Theatre, UK tour and on Broadway. His other theatre credits include Cyrano De Bergerac at the Bristol Old Vic, Enemies at the Almeida Theatre and Playing with Fire at the National Theatre. His television credits include EastEnders, Doctors, Dalziel and Pascoe, Inspector George Gently and Holby City.

Ann Emery has most recently been seen on stage in Betty Blue Eyes at the Novello Theatre. Her extensive theatre credits include Hard Times at the Theatre Royal Haymarket, Martin Guerre at the Prince Edward Theatre and Cats at the New London Theatre. On television her credits include Rentaghost, Julia Jekyll and Harriet Hyde and Radio Roo all for the BBC, Emery has also made guest appearances in her late brother’s BBC hit comedy The Dick Emery Show

 

Info

Victoria Palace Theatre
Victoria Street
London
SW1E 5EA

Kvelder
Monday to Saturday 7.30pm

Matiné
Thursday and Saturday 2.30pm

Spilletid:
3 hours

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse

Directions
(2mins) The theatre is on the Wilton Road bend and can be seen from the station.

Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn