Attraksjoner i Paris

Velkommen til vår Paris side, en side for alle som ønsker billetter til kabaret, attraksjoner og sightseeing i Paris. Her kan du raskt, enkelt og sikkert kjøpe billetter til Moulin Rouge eller Lido de Paris, eller hva med middag i Eiffeltårnet, en guidet tur i Louvre, ett middagscruise ned Seine elv eller ett besøk til Versailles slott?

Listetoppen
Svart etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Eiffeltårnet - Slipp køen

Eiffeltårnet - Slipp køen

4.0
(1)

Slipp timeslange køer til Eiffeltårnet! Bestill inngangsbilletter hjemmefra og ikke kaste bort dyrebar tid i Paris! Ta den første heisen opp i Eiffeltårnet og nyt den spektakulære utsikten over byen!

Fra 209 kr
Louvre på egen hånd

Louvre på egen hånd

Louvre-museet i Paris er et av verdens mest kjente kunstmuseer! Utforsk Louvre i ditt eget tempo med en informativ lydguide. Med forhåndsbestilte billetter slipper du den lange køen til billettkontoret og får mer ut av besøket ditt!

Fra 395 kr
Lunch Cruise kl. 12:30

Lunch Cruise kl. 12:30

4.6
(12)

Inviter din bedre halvdel på en minneverdig date! Spis en herlig lunsj på Seinen, mens dere nyter synet av Paris' vakre bygninger og arkitektur. Få billettene før dere reiser, bestill lunsjcruise hjemmefra!

Fra 614 kr
Middag Restaurant 58 Tour Eiffel

Middag Restaurant 58 Tour Eiffel

4.7
(6)

Inviter din bedre halvdel på en romantisk middag på Restaurant 58 i Eiffeltårnet! Slipp køen til Eiffeltårnet med forhåndsbestilte billetter og gå direkte opp i tårnet. Her blir dere servert middag med fantastisk utsikt over Paris.

Fra 885 kr
Tur til Versailles

Tur til Versailles

3.3
(4)

Slipp køen til slottet i Versailles med forhåndsbestilte billetter! Vår tur til slottet i Versailles inkluderer tur-/returtransport fra Paris, en gratis lydguide og slipp-køen-billetter til slottet.

Fra 597 kr
Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

Eiffeltårnet m. slipp-køen og sightseeingtur

3.3
(8)

Få to-i-en: Fortrinnsrett til Eiffeltårnet og opplev Paris på sightseeingtur i buss. Dette er en av våre mest solgte turer, blant folk i alle aldre! Sørg for å bestille billetter hjemmefra og unngå å stå i kø!

Fra 532 kr
Moulin Rouge

Moulin Rouge

4.5
(17)

Du bare må oppleve en kabaret på Moulin Rouge når du er i Paris! Sørg for å bestille billetter hjemmefra - forestillingen blir fort utsolgt!

Fra 1145 kr
Paris Hop-On Hop-Off

Paris Hop-On Hop-Off

4.0
(2)

Ønsker du å utforske alle severdighetene og attraksjonene i Paris? Få en Paris Hop-On Hop-Off-bussbillett og benytt deg av de mange bussene! Hopp av og på sightseeing-bussene som du vil! Bestill din bussbillett hjemmefra og gjør deg klar til å utforske Paris!

Fra 328 kr
Disneyland® med buss

Disneyland® med buss

4.0
(2)

Få billetter til Disneyland Paris hjemmefra samt tur-/returtransport fra Paris til Disneyland! En ekstra bonus er at du med dine forhåndsbestilte billetter slipper de lange køene til Disneyland Park og Walt Disney Studios Park.

Fra 1143 kr
Lido de Paris

Lido de Paris

4.0
(3)

På Champs-Elysées finner du en av de mest kjente og populære kabaretene i verden - Lido de Paris! Det spektakulære showet fortsetter å forbløffe sitt publikum. Velg mellom billetter inkl. et glass champagne eller en middag før forestillingen.

Fra 864 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn