Berlin

Ticmate.no er perfekt for deg som ønsker billetter til ulike attraksjoner og arrangementer i Berlin. Du kan kjøpe billetter til sightseeing og guidede turer i Berlin, oppleve Potsdam og Berlin under andre verdenskrig, se et flott varitéshow på Friedrichstadt Palast eller Winter Berlin, utforske Berlin på en Segway eller hva med å kjøre rundt i  Berlin i en Trabant, den klassiske bilen fra Øst-Tyskland, med vår Trabi Safari.

Listetoppen
Svart etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

3.0
(1)

Middag på den roterende restauranten i toppen av TV-tårnet i Berlin er en ekte VIP-opplevelse. Det er ikke hver dag man har sjansen til å spise i en høyde på 207 meter! Bestill billetter her!

Fra 833 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

Et Berlin WelcomeCard er (nesten) alt du trenger når du besøker Berlin. Berlin WelcomeCard gir deg ubegrenset offentlig transport (sone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede turer, restauranter og velvære. Kjøp ditt kort her!

Fra 203 kr
Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

5.0
(1)

På fjernsynstårent (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz i Berlin får du en 360 graders panoramautsikt over Berlin, 207 meter over byen. Det er virkelig spektakulært! Bestill billetter til Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz her!

Fra 149 kr
VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

5.0
(1)

Bestill lunsj på restauranten "Sphere" i toppen av Berlins berømte TV-tårn, og få VIP-behandling. yt den spektakulære panoramautsikten over Berlin fra 207 meter. Bestill lunsj i TV-tårnet her!

Fra 646 kr
Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Tredje Riket Berlin Vandre Turer

Vår Tredje Rike Berlin vandre tur viser deg alle de viktige stedene i Berlin når dette var Nazi-Tysklands hovedstad. Bestill billetter her!

Fra 125 kr
Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

Berlin Sightseeing Hopp-Av-Hopp-Av

4.0
(1)

Berlin City Sightseeing Hopp-På-Hopp-Av er en enkel og personlig måte å se hele Berlin på. Hopp-PåHopp-Av Berlin Tradisjonell loop, Berlin Livsstil loop, eller kombiner de to turene. Reserver billetter her!

Fra 198 kr
Berlin By - Sykkel Tur

Berlin By - Sykkel Tur

4.0
(1)

Vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur er en utmerket måte å lære om denne flotte byen på en eneste tur! Bli orientert om Berlin slik det var og slik det er I dag. Bestill din(e) billett(er) for vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur her!

Fra 271 kr
Trabi Safari Berlin

Trabi Safari Berlin

Å se Berlin fra en Trabant på en av våre Trabi Safari Turer er virkelig moro. Vi tilbyr 3 Berlin Trabi Turer; The Wall Ride, klassisk Berlin eller Ville Vesten Tur. Bestill billetter for Berlin Trabi Safari Turer her!

Fra 510 kr
TV-tårnet i Berlin "by night"

TV-tårnet i Berlin "by night"

Besøk TV-tårnet i Berlin på kveldstid og slipp køen med forhåndsbestilte billetter! Når du når toppen kan du nyte et glass musserende vin på Bar 203 - Berlins høyeste bar!

Fra 198 kr
DDR-museet Berlin

DDR-museet Berlin

DDR-museet i Berlin er ikke et stort museum, men det er en av Berlins toppattraksjoner og et absolutt "must" å få med seg. Lær alt du trenger å vite om DDRs historie og se på DDR-memorablia. Bestill billetter til DDR-museet i Berlin her!

Fra 73 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn