Berlin

Ticmate.no er perfekt for deg som ønsker billetter til ulike attraksjoner og arrangementer i Berlin. Du kan kjøpe billetter til sightseeing og guidede turer i Berlin, oppleve Potsdam og Berlin under andre verdenskrig, se et flott varitéshow på Friedrichstadt Palast eller Winter Berlin, utforske Berlin på en Segway eller hva med å kjøre rundt i  Berlin i en Trabant, den klassiske bilen fra Øst-Tyskland, med vår Trabi Safari.

Listetoppen
Svart etter
A - Å
Pris
Anmeldelse
Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

I fjernsynstårnet (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz i Berlin får du 360-graders panoramautsikt over Berlin, 207 meter over byen. Det er virkelig spektakulært! Bestill billetter til fjernsynstårnet på Alexanderplatz her!

Fra 128 kr
VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

VIP-middag i TV-tårnet i Berlin

Middag på den roterende restauranten i toppen av TV-tårnet i Berlin er en ekte VIP-opplevelse. Det er ikke hver dag man har sjansen til å spise i en høyde på 207 meter! Bestill billetter her!

Fra 808 kr
Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz

5.0
(1)

På fjernsynstårent (Berliner Fernsehturm) på Alexanderplatz i Berlin får du en 360 graders panoramautsikt over Berlin, 207 meter over byen. Det er virkelig spektakulært! Bestill billetter til Berlins fjernsynstårn på Alexanderplatz her!

Fra 147 kr
Berlin WelcomeCard

Berlin WelcomeCard

Et Berlin WelcomeCard er (nesten) alt du trenger når du besøker Berlin. Berlin WelcomeCard gir deg ubegrenset offentlig transport (sone AB eller ABC) og store rabatter til over 200 museer, guidede turer, restauranter og velvære. Kjøp ditt kort her!

Fra 201 kr
VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

VIP-lunsj i TV-tårnet i Berlin

Bestill lunsj på restauranten "Sphere" i toppen av Berlins berømte TV-tårn, og få VIP-behandling. yt den spektakulære panoramautsikten over Berlin fra 207 meter. Bestill lunsj i TV-tårnet her!

Fra 629 kr
Berlin By - Sykkel Tur

Berlin By - Sykkel Tur

4.5
(2)

Vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur er en utmerket måte å lære om denne flotte byen på en eneste tur! Bli orientert om Berlin slik det var og slik det er I dag. Bestill din(e) billett(er) for vår Alt i Ett Berlin By Sykkel Tur her!

Fra 289 kr
Sachsenhausen til fots

Sachsenhausen til fots

4.3
(3)

Sachsenhausen Konsentrasjonsleir Minnesmerke utenfor Berlin er en plass å besøke, huske og reflektere over. Bestill billetter for Sachsenhausen Konsentrasjonsleir Minnesmerke utenfor Berlin her!

Fra 145 kr
Madame Tussauds Berlin

Madame Tussauds Berlin

Besøk de berømtes verden hos Madame Tussauds i Berlin for et nært og personlig møte med dine favorittstjerner slik som Johnny Depp, Angelina Jolie, George Clooney, Lady GaGa, Justin Bieber og mange flere. Bestill billetter til Madame Tussauds i Berlin her!

Fra 237 kr
Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn