London Sølvpakke

London Sølvpakke

Pris fra 719 kr

Spar 10% på London Eye, Madame Tussauds og The London Dungeon med vår super-saver London Combo-sølvpakke! Opplev tre av Londons høydepunkter og spar penger samtidig.

Hva er inkludert i London Combo-sølvpakke?
- Spar 10% på London Eye, Madame Tussauds og London Dungeon
- Åpne billetter som er gyldige i én måned fra datoen du velger - gjelder for både London Eye og Madame Tussauds
- E-billetter sendt direkte til din innboks
- En 30 minutters guidet tur i London Eye
- Inngang til en 4D kino-opplevelse i London Eye
- Marvel Super Heroes 4D-utstillings og SCREAM! på Madame Tussauds
- 360-graders sett med gripende fortellinger i The London Dungeon
- To fantastiske underjordiske turer i The London Dungeon

Nyt utsikten fra London Eye
Ved Themsen, rett overfor Big Ben, ligger en av Londons mest kjente landemerker. Fra pariserhjulet London Eye  får du en helt ny utsikt over byen. En hel runde på det berømte pariserhjulet i en av de 32 lukkede kapsler tar rundt 30 minutter, og på det høyeste punktet er du 135 meter over havet.

Heng med kjendisene på Madame Tussauds
Et besøk til Madame Tussauds fortryllende verden er et must når man er i London. Møt den britiske kongefamilien, inkludert dronning Elizabeth, prins William og hertuginne Kate, heng med The Beckhams og hils på din favorittatlet eller superhelt. .

La deg skremme i The London Dungeon
The London Dungeon er en av de skumleste og mest sjokkerende opplevelsene London har å by på. Ta en 90 minutters reise gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og følget ditt går fra show til show gjennom fangehullet, veiledet av profesjonelle skuespillere.

Du kan også prøve den ultimate pakkeopplevelsen i London - nemlig vår London Gullpakke, som også gir deg inngang til Tower of London og 15% rabatt på alle billetter sammenlignet med å kjøpe dem individuelt. 

Hvordan fungerer det?
Når du bestiller billetter velger du datoen du ankommer London som "Gyldig fra"-dato, da billettene du kjøper her er gyldige i 1 måned fra denne datoen. Deretter velger du antall billetter og trykker "søk", før du velger antall voksen- og barnebilletter du skal ha. Etterfølgende kan du søke på og bestille billetter til transport eller andre attraksjoner. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billettene til både London Eye, Madame Tussauds og London Dungeon via e-post. Skriv dem ut og ta dem med deg til London.

Når du henter billettene ved London Eye skal du vise gyldig foto-ID sammen med betalingskortet som ble brukt til å kjøpe billettene. Du kan bli nektet adgang til London Eye hvis du ikke viser gyldig foto-ID og betalingskortet ved forespørsel.  

Er det barnebilletter?
Ja, det er barnebilletter tilgjengelig, men siden aldersgrensen for å regnes som barn varierer fra attraksjon til attraksjon er våre barnepriser kombinert av yngste og høyeste aldersgrende. Barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3-15 år. Barn mellom 0-2 år har gratis inngang.

Viktig informasjon:
- Det anbefales at du er minst 13 år gammel og frisk å besøke The Chamber of Horror, og spesielt SCREAM!-delen av Madame Tussauds.
- OBS: I høysesongen (særlig høsteferien, påskeferien og andre skoleferier og helligdager) og midt på dagen mellom 12:00 - 15:00 kan det oppstå lengre køer.
- Inngangspolitikken til The London Dungeon: På grunn av stor popularitet, har London Dungeon en ny inngangspolitikk. Fra 1. april vil du ved ankomst til The London Dungeon bli spurt om å bytte kupongen din til en tidsbestemt billett for samme dag. Vi garanterer deg tilgang til The London Dungeon enten i løpet av 45 minutter etter ankomst eller på en dato og et klokkeslett som passer inn med dine planer. Ingen av våre kunder har ventet alle 45 minuttene, og vi tilbyr deg fleksibilitet til å planlegge dagen slik den passer deg best.

- London Eye er stengt for sitt årlige vedlikehold mellom den 6-17. januar. 

Veldig bra 4.0

4.0 3 kunder
Bra pakketilbud!

Slipp unna laaange køer og gjør det enkelt! :)

Randi, Oslo
SØN, 02 AUG 2015
4.0
Lærer

Hadde forventet at alle tre aktivitetene hadde prioritert inngang. Dette gjaldt ikke for London Eye, som for øvrig ikke svarte helt til forventningene våre. Madame Tussaud og London Dungeon var bra, og det gikk raskt å komme inn. Mht. Aldersgrensen på London Dungeon, så mener jeg den er altfor lav! Åtteåringer, har ingen ting der inne å gjøre. Ettersom det er fra Londons mørke og grusomme historie, så ville jeg ha satt grensen på rundt 15-16 år.

Torill, Magnor
FRE, 03 JUL 2015
4.0
Sølvpakken

Dette var bra. Noe kø, ca 15 min til London Eye og Madame Tussaud.

Anders, Nesttun
LØR, 06 JUN 2015
4.0

Info

London Sølvpakke
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.

London Sølvpakke
Åpningstider
Madame Tussauds: Hver dag mellom 09:30 og 18:00. Siste inngang er 17:00.
London Eye: Hver dag mellom 10 .00. & 20:00 - fra mai til september fra 10 .00. til 21:00.
London Dungeon: Hver dag mellom 10 .00 & 17:00.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn