London Gullpakke

London Gullpakke

Pris fra 921 kr

Spar 15% på London Eye, Madame Tussauds, The London Dungeon & Tower of London med vår super-saver London Combo-gullpakke! Opplev fire av Londons mest populære attraksjoner, spar penger og slipp køen til billettluka!

Hva er inkludert i London Combo-gullpakke?
- Spar 15% på London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon & Tower of London
- Få gleden av åpne billetter til både London Eye og Madame Tussauds, som er gyldige i 1 måned 
- Få e-billettene dine sendt direkte til din innboks
- Ta en 30 minutters tur og en 4D kino-opplevelse i London Eye
- Se Marvel Super Heroes 4D-utstilling og SCREAM! på Madame Tussauds
- Nyt gripende historiefortelling og to fantastiske underjordiske turer i The London Dungeon
- Se kronjuvelene og Beefeater'ene på Tower of London

Nyt utsikten fra London Eye
Ved Themsen, rett overfor Big Ben, ligger en av Londons mest kjente landemerker. Fra pariserhjulet London Eye  får du en helt ny utsikt over byen. En hel runde på det berømte pariserhjulet i en av de 32 lukkede kapsler tar rundt 30 minutter, og på det høyeste punktet er du 135 meter over havet.

Heng med kjendisene på Madame Tussauds
Et besøk til Madame Tussauds fortryllende verden er et must når man er i London. Møt den britiske kongefamilien, inkludert dronning Elizabeth, prins William og hertuginne Kate, heng med The Beckhams og hils på din favorittatlet eller superhelt. .

La deg skremme i The London Dungeon
The London Dungeon er en av de skumleste og mest sjokkerende opplevelsene London har å by på. Ta en 90 minutters reise gjennom 1000 år av Londons fortid. Du og følget ditt går fra show til show gjennom fangehullet, veiledet av profesjonelle skuespillere.

Utforsk historiske Tower of London
Tower of London er selvfølgelig mest kjent for kronjuvelene og Beefeaters (vakter også kalt Yeoman Warders), men attraksjoner som The White Tower, The Bloody Tower og The Traitor gate er også verdt et besøk når du er på mer enn 900 år gamle Tower of London.

Hvordan fungerer det?
Når du bestiller billetter velger du datoen du ankommer London som "Gyldig fra"-dato, da billettene du kjøper her er gyldige i 1 måned fra denne datoen. Deretter velger du antall billetter og trykker "søk", før du velger antall voksen- og barnebilletter du skal ha. Etterfølgende kan du søke på og bestille billetter til transport eller andre attraksjoner. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetter til både London Eye, Madame Tussauds, London Dungeon og Tower of London via e-post. Skriv dem ut og ta dem med deg til London.

Når du henter billettene ved London Eye skal du vise gyldig foto-ID sammen med betalingskortet som ble brukt til å kjøpe billettene. Du kan bli nektet adgang til London Eye hvis du ikke viser gyldig foto-ID og betalingskortet ved forespørsel.  

Du må utveksle e-billettene vi sender til deg på Tower of London til originale inngangsbilletter. Personen som bestilte billettene må ta med foto-ID (f.eks pass eller førerkort) ved utveksling av billettene.

Er det barnebilletter?
Ja, det er barnebilletter tilgjengelig, men siden aldersgrensen for å regnes som barn varierer fra attraksjon til attraksjon er våre barnepriser kombinert av yngste og høyeste aldersgrende. Barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 3-15 år. Barn mellom 0-2 år har gratis inngang.

Viktig informasjon:
- Det anbefales at du er minst 13 år gammel og frisk å besøke The Chamber of Horror, og spesielt SCREAM!-delen av Madame Tussauds.
- OBS: I høysesongen (særlig høsteferien, påskeferien og andre skoleferier og helligdager) og midt på dagen mellom 12:00 - 15:00 kan det oppstå lengre køer.
- Inngangspolitikken til The London Dungeon: På grunn av stor popularitet, har London Dungeon en ny inngangspolitikk. Fra 1. april vil du ved ankomst til The London Dungeon bli spurt om å bytte kupongen din til en tidsbestemt billett for samme dag. Vi garanterer deg tilgang til The London Dungeon enten i løpet av 45 minutter etter ankomst eller på en dato og et klokkeslett som passer inn med dine planer. Ingen av våre kunder har ventet alle 45 minuttene, og vi tilbyr deg fleksibilitet til å planlegge dagen slik den passer deg best.
- London Eye er stengt for sitt årlige vedlikehold mellom den 6-17. januar. 

Veldig bra 4.0

4.0 1 kunder
London Gold Package og en severdighet ekstra

Denne pakken inneholdt fine turistattraksjoner.Vi valgte i tillegg å kjøpe billetter til Sea Life. Man føler seg litt lurt av det som står på billettene, da disse blant annet sier at man får prioriterte innganger og "Fast track" innganger. Da blir man forledet til å tro at man skal slippe de lange køene. Dette stemmer IKKE! Vel kom man i prioriterte innganger, men vi måtte først nesten stå en time i kø for å bytte ut utskriften med de ulike billettene hjemmefra i billetter fra de ulike severdighetene, før man igjen måtte stå omtrent en time i kø for å komme inn. Vi var på tre severdigheter lokalisert ved siden av hverandre på samme dag, og trodde vi skulle rekke mye mer denne dagen. Disse severdighetene var: London Eye, London Dungeon og Sea Life. Vi var der kl elleve om morgenen, og var ferdig nærmere kl. seks om kvelden. Ikke pga lang tidsbruk på de ulike severdighetene, men pga køståing og atter køståing. Inntrykket (som kan være galt selvfølgelig) var at om man kjøper billettene i forkant eller på de ulike severdighetene, så er køståingen omtrent like lange.

Bente, Spikkestad
FRE, 07 AUG 2015
4.0

Info

London Gullpakke
Madame Tussauds:
Marylebone Road, London, NW1 5LR.
London Eye & London Dungeon:
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London SE1 7PB.
Tower of London:
Tower Hill London, EC3N 4AB.

London Gullpakke
Åpningstider
Madame Tussauds: Hver dag mellom 09:30 og 18:00. Siste inngang er 17:00.
London Eye: Hver dag mellom 10 .00. & 20:00 - fra mai til september fra 10 .00. til 21:00.
London Dungeon: Hver dag mellom 10 .00 & 17.00.
Tower of London: Hver dag mellom 0900 og 17:30 - fra november til februar fra 9.00. til 16:30.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se på et kart

Norsk
Ticmate.no


Til handlevogn